Műszaki Megoldások Mindenkinek! 

Click to zoom the image

Üdvözlöm a weboldalon! 


A Narancssárga Angyal Kft. teljes körű műszaki és kedvezményes kereskedelmi szolgáltatásokat nyújt könnyűipari, kereskedelmi és lakossági ügyfelek részére.

Főbb tevékenységi körünk az építmények erős és gyengeáramú elektromos és épületgépészeti rendszereinek felelős, garanciális műszaki és adminisztratív üzemeltetése, a munka, tűz és környezetvédelmi előírások betartása a szakmailag hatékonyabb, műszakilag biztonságosabb és gazdaságilag eredményesebb létesítmény üzemeltetés érdekében. Szakértelmünkkel aktívan jelen vagyunk már az egyeztetési, tervezési, engedélyeztetési, kivitelezési munkafázisokban így a beüzemelési és létesítmény fenntartási feladatok sikeresebb ellátását eredményezzük. Vállalunk általános és szakipari, tervezést, hatósági engedélyeztetést és szakmai ügyvitelt, műszaki kivitelezést, szerelést, karbantartást, üzemzavar elhárítást, felelős műszaki lebonyolítást és üzemvezetést, szakmai képviseletet. Ellátjuk tűzvédelmi szakvizsgákhoz kötött tevékenységek kivitelezését, karbantartását, az összes villamos biztonságtechnikai szabványossági követelmények első üzembehelyezési és időszakos felülvizsgálatát, valamint regisztrált villanyszerelést, lakatos és épületgépészeti, épület és bútorasztalos kivitelezéseket, továbbá családi ház építést, lakásfelújítást, iroda és üzlethelység kialakítást is.  Javítunk számítógépeket, laptopokat, telepítünk programokat, üzemeltetünk hálózatokat, szerelünk tűz és vagyonvédelmi jelzőberendezéseket, kamerarendszereket. Mindezekre 24 órás műszaki gyorsszervízzel állunk az Ön szolgálatára hétvégén és ünnepnapokon is.


A felhasznált anyagokat a nagykereskedelmi beszerzési áron, gyártói és kivitelezői garanciával építjük be, így Ön nemcsak a legolcsóbban, hanem a legmegbízhatóbban valósíthatja meg elképzeléseit velünk!

Kérem, tekintse meg műszaki és adminisztratív szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba!

Share on Facebook Share on Twitter
Share on Messenger Share on LinkedIn Share on Google Buzz Share on Delicious

0-24 NON-STOP MŰSZAKI ÜGYELET

Műszaki gyorsszervíz

Újabb tevékenységek

  Komplex üzemeltetés!

Mobiltelefonszámunk:

Elérhetőségeink

info@narancssargaangyal.hu

E-mail

Akciós Ajánlataink!

Kereskedelmi Katalógus

Érdekeltségeink

Narancssárga Angyal Kft.
további weboldalai.