Mindenkinek van egy Narancssárga Angyala!

Click to zoom the image

Üdvözlöm! 


Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam!
Szarka Sándor cégtulajdonos, ügyvezető vagyok.

Több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezem lakossági, ipari és üzleti berendezések és létesítmények szerelése, kivitelezése, üzemeltetése, karbantartása, hibajavítása és üzemzavar-elhárítása terén.

Felelős műszaki és üzemvezetőként üzemeltettem több elektronikai, mechanikai termelő és összeszerelő üzemet,  bevásárló valamint sport és szabadidő központokat, továbbá egy országos hálózatú látványpékséget, mindezekben egyszemélyben sokszor a karbantartói pozíciókat is betöltve. Éveken át voltam számítógép és laptop szervíztechnikus, számítástechnika oktató, valamint kiemelkedően teljesítő marketing manager is.

Szakmai fejlődésem érdekében pedig folyamatos továbbképzésekkel az ipari elektronikai technikusi és számításteschnikusi végzettségeimen felül a közelmúltban elvégeztem a regisztrált villanyszerelői képzést, és megszereztem az összes villamos biztonságtechnikai (érintésvédelmi, villámvédelmi és erősáramú) felülvizsgálói szakmákat is. Továbbá rendelkezem munkavédelmi technikusi, tűzvédelmi elő és főelőadói szakképesítésekkel is. Mindezeken felül pedig a megújuló energiák felhasználása érdekében szakképzett kiserőmű szerelő és felelős műszaki vezető is vagyok. Szakszerű kivitelezéseimet pedig 9 féle tűzvédelmi szakvizsgabizonyítvánnyal  is felelősen tudom elvégezni. Jelenleg magasépítő technikusként és műemlék fenntartó technikusként is képzem magam.

Kimagasló szakmai tudásommal és kiemelkedő műszaki elhivatottságommal mindezen feladatok általam egyszemélyben elvégezhetőként nemcsak műszakilag hatékonyabb, hanem gazdaságilag is előnyesebb megvalósulásokat jelentenek megrendelőim számára is.
 
Szakmai képességem és erkölcsi elhivatottságom a teljeskörű műszaki szolgáltatások nyújtása mindenkinek! Lakossági megrendeléseket is teljesítek.

Vállalkozásom kiterjesztése érdekében megalapítottam a Narancssárga Angyal Műszaki Segélyszolgálat-ot, mint Műszaki és Kereskedelmi Szolgáltató Kft-t.
A cég fejlődése és a hosszútávú célok elérése érdekében vállalkozásomat országos szintű, teljeskörű, minőségi műszaki szolgáltatásokat nyújtó, a kiemelt partnereink lévén pedig az Ön számára is kedvező kereskedelmi ajánlatokat jelentő értékesítési hálózattá kívánom fejleszteni. Jelenleg is folynak a tárgyalások létszámunk és üzleti partnereink bővítése érdekében. Célom, hogy teljes országos lefedettséget kínálva felelős, komplex műszaki és kedvező üzleti szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek is! Kérem ismerje meg az Ön lehetőségeit a menüpontokban található részletes információk segítségével.

Eljött az ideje, hogy Ön is megismerjen!
Legyen Önnek is egy Narancssárga Angyala!   

Köszönöm.
Share on Facebook Share on Twitter
Share on Messenger Share on LinkedIn Share on Google Buzz Share on Delicious